top of page
  • abrigorainhasilvia

Brasilien: 500.000 döda i Covid-19


Kära vänner och medarbetare,

Vågar vi hoppas att vi närmar oss slutet på den pandemi som präglat våra liv under 18 månader? Det ljusnar över Sverige,

men i Brasilien är hoppet ännu avlägset. I dagarna passerade antalet döda 500.000. Det känns overkligt. Med en hälsovård i sammanbrott, en pandemiförnekande president och stängda skolor växer den politiska, ekonomiska och sociala oron.

Och hur många av de 70 miljoner barn och ungdomar som förlorat tre terminer kommer att återvända när skolorna öppnas? Det kommer att ta en generation att återhämta vad som förlorats, med ett föråldrat och otillräckligt skolsystem.

Vår insamlingsorganisation har ett ansträngt år bakom sig. Stängda kyrkor och inställt församlings- och föreningsarbete har påverkat vår ekonomi. Nu vill jag be er alla, som tror på vår arbetsmodell - ”Hjälp till självhjälp genom självförtroende och kunskap” – att sprida information om Abrigo till era vänner och i era församlingar. För en liten stiftelse som vår gör varje gåva skillnad.

Mitt i alla svårigheter har vårt arbete fungerat väl och utvecklats genom nytänkande, nya idéer och initiativ. Ett otroligt duktigt och sammansvetsat arbetslag har gett järnet för att klara krisen

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page